Fotografia Industrial
Ofereixo diferents serveis de fotografia industrial per empreses, ja sigui per la seva promoció exterior i reforçament de marca, pels articles de la botiga online, per la pàgina web o crear contingut a les xx.ss entre d'altres.


Reportatge

Per l'actualització o creació de la web, per les fires on poseu estands, per la millora de marca, per publicitat.... tens mil i un motius per fer un reportatge corporatiu de la teva empresa. M'adapto a les necessitats que tinguis, només hem de parlar del què estàs buscant i posar-nos a treballar, elaboro un reportatge pensat per les diferents utilitats què pots utilitzar les imatges, tant si vols fer una pancarta, articles de marca o publicacions a la web entre d'altres. No ho dubtis!! 

Fotografia de producte

En aquest servei hi han dos conceptes a tindre en compte, doncs tant la utilitat, la qualitat i els costos dels dos son completament diferents, per un costat puc fer la fotografia de producte per e-commerce, en diferents formats tots aptes per la venta per internet, article normal, fotografia 3D-PHE per visionat RV, fotografia 3D animada, amb uns tempos, metodologies de treball i finalitat de les imatges concrets, d'altra banda hi ha la fotografia publicitària de "sempre" la imatge de la qual l'utilitzem per transmetre missatge, ja sigui de marca, de producte, d'utilitat, etc... en fí, la utilització de les imatges de producte poden ser molt diverses segons la seva destinació.

Fotògraf corporatiu

Aquest servei engloba totes les necessitats fotogràfiques que pot tindre una empresa, acordem conjuntament amb el client els serveis, el calendari, la disponibilitat... mitjançant una quota mensual personalitzada disposem de tots els serveis fotogràfics, per promoció, per la web, les xx.ss...

1 / 1
Foto 1
 
Cláusulas legales e informativas
De conformidad con lo establecido en la normativa vigente en Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que sus datos serán incorporados al sistema de tratamiento titularidad de Jordi Millàs - Freelance con CIF 39706816 F y domicilio social sito en Carratera del Pla de Sta Maria, 281 - 43800 Valls, con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información relacionada que pueda ser de su interés. En cumplimiento con la normativa vigente, Jordi Millàs - Freelance informa que los datos serán conservados durante el plazo estrictamente necesario para cumplir con los preceptos mencionados con anterioridad.

Mientras no nos comunique lo contrario, entenderemos que sus datos no han sido modificados, que usted se compromete a notificarnos cualquier variación y que tenemos su consentimiento para utilizarlos para las finalidades mencionadas.

Jordi Millàs - Freelance informa que procederá a tratar los datos de manera lícita, leal, transparente, adecuada, pertinente, limitada, exacta y actualizada. Es por ello que Jordi Millàs - Freelance se compromete a adoptar todas las medidas razonables para que estos se supriman o rectifiquen sin dilación cuando sean inexactos.

De acuerdo con los derechos que le confiere el la normativa vigente en protección de datos podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, limitación de tratamiento, supresión, portabilidad y oposición al tratamiento de sus datos de carácter personal así como del consentimiento prestado para el tratamiento de los mismos, dirigiendo su petición a la dirección postal indicada más arriba o al correo electrónico millasfreelance@gmail.com.

A su vez, le informamos que puede contactar con el Delegado de Protección de Datos de Jordi Millàs - Freelance, dirigiéndose por escrito a la dirección de correo millasfreelance@gmail.com o al teléfono 634541093.
Podrá dirigirse a la Autoridad de Control competente para presentar la reclamación que considere oportuna.

Con envío del formulario de recogida de datos usted acepta la política de privacidad de Jordi Millàs - Freelance
×

Descarregar l'arxiu

Per descarregar aquest arxiu registra't com a client
Nom:

Cognoms:

Telèfon:

Email:


×

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.

Acceptar Mes informació